سس کاری هندی

زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
4 نفر
وعده غذایی
چاشنی
ارسال کننده
ارسال شده در
روغن آفتابگردان
2 قاشق غذاخوری
پودر کاری ملایم
30 گرم
پیاز بزرگ
2 عدد
زنجبیل تازه
3 سانتیمتر
سیر درشت
3 حبه
فلفل سبز
2 عدد
زردچوبه
1/2 قاشق چایخوری
پوره گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
هل باد
2 عدد
سس کاری هندی

سس کاری هندی ، یکی از خوش عطر و طعم ترین سس های پایه غذاهای هندی می باشد که بیشتر در رسپی هایی که گوشت سفید در آنها استفاده می شود به کار می رود. البته از آنجایی که مدلهای گوناگونی از این سس موجود می باشد، بعضی از آنها برای گوشت قرمز نیز استفاده می شود. اما نوع ذکر شده در این رسپی برای غذاهای مرغی می باشد.

 

نکات :

پیاز، زنجبیل و سیر را کاملا خرد کنید.

فلفل سبز باید باریک و کوچک باشد و دانه های آن را نیز می بایست جدا کنید.

این سس قابل فریز کردن می باشد.

پودر کاری نیمه تند را می توانید از فروشگاه سایت خریداری کنید.

  1. روغن را داخل تابه ریخته و پودر کاری و دانه های هل را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا زمانی که رنگ آن تیره شود. سپس پیاز را به آن اضافه کنید.
  2. حرارت را زیاد کنید و پیاز را با ادویه ها تفت دهید. زمانی که پیازها شروع به نرم شدن کرد حرارت را کم کنید و 10 الی 12 دقیقه به آن زمان دهید تا کاملا بپزد و نرم شود. حال زنجبیل، سیر و فلفل سبز را به آن اضافه کرده و با هم تفت دهید.
  3. حال زردچوبه و پوره گوجه فرنگی را به آن اضاف کنید و خوب هم بزنید. اکنون داخل غذاساز ریخته و کمی به آن آب سرد اضافه کرده و خوب بزنید تا سس کاملا پوره شود.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید