سس اسپاگتی

زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
110 دقیقه
درجه دشواری
متوسط
برای تعداد
8 نفر
وعده غذایی
چاشنی
ارسال کننده
ارسال شده در
گوشت چرخ کرده
450 گرم
پیاز
1 عدد
سیر
4 عدد
فلفل دلمه ای
1 عدد
گوجه فرنگی
700 گرم
سس گوجه
400 گرم
رب گوجه فرنگی
150 گرم
ارگانو
2 قاشق چایخوری
ریحان
2 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری
سس اسپاگتی

تقریبا همه با سس اسپاگتی آشنایی دارند و انواع مختلف اون رو درست می کنند.

هر کسی طبق سلیقه خودش سس اسپاگتی درست می کند اما با یکمی دقت می شه متوجه شد که پایه همه سس ها یکی هست و فقط با دستکاری تو مواد و ادویه ها طعمش کمی تغییر می کنه.

سس اسپاگتی که اینجا می نویسم یکی از اصیل ترین سس های ایتالیایی هست و خیلی طعم خوبی دارد و بجز خانواده اسپاگتی در غذاهای دیگر نیز کاربرد دارد.

 

نکات :

بجای گوشت چرخکرده می تونید از سویا استفاده کنید که نتیجه کاملا گیاهی خواهد بود.

سبزیجات استفاده شده در دستور خشک هستند.

اگر خواستید اندازه مواد را تغییر دهید همه را با همان نسبت کم یا زیاد کنید.

  1. پیاز را رنده و سیر را خرد کنید.
  2. فلفل دلمه و گوجه ها را نگینی خرد کنید.
  3. قابلمه بزرگی انتخاب کنید که به مشکل جا برخورد نکنید.
  4. گوشت چرخ کرده ، پیاز ، سیر و فلفل دلمه ای را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
  5. دائما مواد را هم بزنید تا گوشت قهوه ای شود و بقیه مواد کمی نرم شوند.
  6. بقیه مواد را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و چند دور هم بزنید.
  7. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید با شعله کم حدود یک ساعت بپزد. فقط هر از گاهی بهش سر بزنید و چند دوری هم بزنید که ته نگیرد.
  8. بعد از گذشت یک ساعت سس اسپاگتی آماده است.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید