سالمون کبابی با رویه پسته

زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
4 نفر
وعده غذایی
غذای اصلی
ارسال کننده
ارسال شده در
فیله یا استیک سالمون
4 عدد
روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری
سس خردل
2 قاشق غذاخوری
پوست لیمو رنده شده
2 قاشق چایخوری
پسته خرد شده
2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
1 پنس
سالمون کبابی با رویه پسته

سالمون کبابی با رویه پسته

 

سالمون کبابی با رویه پسته ، یک غذای لذیذ و باب طبع همه افراد با هر سلیقه می باشد.

ماهی سالمون، منبع مناسبی از ویتامین دی و ویتامین ای محسوب می‌شود. گوشت این ماهی نسبت به ماهیان دیگر سرشار از امگا ۳ و پروتئین است و سطح استرس را در انسان به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد. ماهی سالمون کم کالری بوده و مقدار چربی‌های اشباع شده در آن ناچیز است. امگا ۳ در حفاظت از پوست، تقویت عملکرد قلب و افزایش سلامتی قلب نقش کلیدی بر عهده دارد. ۱۱۳ گرم از این ماهی ۸۷ درصد از نیاز روزانه بدن به امگا ۳ را تأمین می‌کند و این مقدار فراوان، اثرات بسیار مفیدی بر سیستم قلب و عروق می‌گذارد. از بروز حملات قلبی، ریتم‌های نامنظم قلب، لخته شدن خون درون رگ‌ها پیشگیری کرده و مقدار کلسترول بد را نیز کاهش می‌دهد.

 

نکات :

به جای پسته از هر آجیل دیگری می توانید استفاده کنید.

این غذا را می توانید با برنج نیز سرو کنید.

  1. فر را با دمای 250 درجه سانتیگراد روشن کنید. سالمون را داخل ظرف فر قرار دهید.
  2. روغن زیتون، سس خردل و رنده پوست لیمو را با هم ترکیب کرده و تمام سطح ماهی را با آن بپوشانید.
  3. کمی فلفل و پسته خرد شده را روی آن پخش کنید.
  4. بسته به ضخامت ماهی، حدود 12 تا 15 دقیقه زمان لازم دارد تا ماهی ها کباب شوند.
  5. بعد از پخت به ظرف مورد نظر منتقل کرده و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید