سالاد کینوآ مدیترانه ای

درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
سالاد
ارسال کننده
ارسال شده در
کینوآ
1 پیمانه
خیار
1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز
1 عدد
پیاز قرمز خرد شده
1/2 عدد
زیتون سیاه
1/3 پیمانه
پنیر فتا
1/3 پیمانه
نمک
1/4 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1/4 قاشق چایخوری
روغن زیتون
1/4 پیمانه
ریحان
1/4 پیمانه
سرکه سفید
2 قاشق غذاخوری
آب لیمو
2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده
1 حبه
نمک
1/4 قاشق چایخوری
سالاد کینوآ مدیترانه ای

سالاد کینوآ مدیترانه ای ، یک سالاد خوشمزه و خوش طعم و پرطرفدار است، که ارزش غذایی بالایی دارد.

کینوآ گیاه بومی کوههای آند در بولیوی، شیلی و پرو، بسیار خوش هضم و منبع غنی از پروتئین، آهن، فسفر، انواع ویتامین‌ها و امگا۳ است. این گیاه قدمتی بیش از پنج‌هزار سال دارد و اکنون نیز در آمریکای جنوبی در سطح وسیعی در حال کشت است. در دهه اخیر کینوآ به عنوان یکی از دانه‌های باستانی و جایگزین سالم‌تر و جذاب‌تر گندم در کشورهای غربی شناخته شده‌است. گیاه کینوآ، گیاهی مقاوم به شرایط کم‌آبی و شوری است که گلوتن ندارد و به سادگی هضم می‌شود.

  1. کینوآ را به مدت 12 تا 14 دقیقه بپزید و اجازه دهید خنک شود و با نمک و فلفل طعم دارش کنید.
  2. خیار ، فلفل دلمه ای ، پیاز و زیتون را خرد کنید و در کاسه بزرگی بریزید.
  3. برای تهیه سس، مواد لازم از فلفل شروع می شود. تمامی موارد ذکر شده را در بلندر ریخته و خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
  4. کینوآ را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید و باهم ترکیب کنید.
  5. سپس سس را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا همه جا پخش گردد.
  6. زمان سرو روی آن را با تکه های پنیر فتا و ریحان تزیین کنید و کمی آبلیموی تازه به آن اضافه کرده و سرو نمایید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید