سالاد نودل

زمان آماده سازی
45 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
6 نفر
وعده غذایی
سالاد
ارسال کننده
ارسال شده در
نودل
4 بسته
فلفل دلمه ای رنگی
3 عدد
کرفس
1 ساقه
هویج
2 عدد
ذرت
1/2 پیمانه
نخود فرنگی
1/2 پیمانه
پنیر پستو
1 پیمانه
پنیر گودا
1/2 پیمانه
پنیر پارمسان
1/2 پیمانه
فیله مرغ
4 عدد
قارچ
6 عدد
کنجد
3 قاشق غذاخوری
ادویه مرغ
2 قاشق چایخوری
لیمو ترش
2 عدد
سالاد نودل

سالاد نودل یک سالاد خیلی خوشمزه هست و می تونه بعنوان وعده غذایی هم باشد.با یک کم دستکاری در رسپی می تواند یک سالاد مناسب برای گیاه خواران نیز باشد.

 

طرز تهیه مایونز گیاهی خانگی جهت استفاده در این سالاد.

  1. شش لیوان آب را در قابلمه بریزید وبگذارید بجوش بیاد.
  2. تا زمان بجوش آمدن آب در ماهیتابه کوچکی کمی روغن بریزید و دو بسته از چاشنی نودل ها را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید و بعد از حدود یک دقیقه آب یکی از لیموها را به آن اضافه کنید و سی ثانیه روی حرارت هم بزنید و بگذارید کنار.
  3. وقتی آب جوش آمد دو چاشنی دیگر را درون آب بریزید و نودلها را به همراه نخود فرنگی و ذرت درون آب بریزید و اجازه دهید حدود پنج دقیقه بجوشد و بعد آبکش کنید.
  4. در ظرفی چاشنی نودلی که با روغن و آبلیمو آماده کردید با نودلها مخلوط کنید.
  5. فلفل دلمه ای ها را بصورت نوارهای نیم سانتی برش بزنید و هر نوار را به سه تا چهار قسمت تقسیم کنید.همین کار را با ساقه کرفس و پیازچه ها نیز انجام دهید.هویجها را رنده کنید.
  6. پنیر پستو و گودا را بصورت مکعب نیم سانتی برش بزنید.
  7. فیله مرغ را مکعبی خرد کنید و در پنجاه گرم کره به همراه ادویه مرغ تفت دهید.
  8. قارچ ها را درشت خرد کنید و به مرغها اضافه کنید و تفت دهید و پس از حدود پنج دقیقه آب لیموی باقیمانده را بگیرید و روی مرغ و قارچها بریزید و به تفت دادن ادامه دهید.در صورت تمایل کمی ادویه مرغ نیز اضافه کنید.
  9. در ظرف سالاد مورد نظر یک لایه نودل بریزید و سپس روی آن یک لایه مخلوط مرغ و در لایه بعدی فلفل دلمه ای و پیازچه و کرفس و روی آن پنیر پستو و گودا و در آخر هویج رنده شده و کنجد و پنیر پارمسان را اضافه کنید.
  10. اگر دوست داشتید همه مواد را باهم مخلوط کنید و دوباره به همین ترتیب ادامه دهید تا تمامی مواد کاملا مخلوط شوند اگر هم علاقه داشتید سالادتون لایه لایه باشد به همین ترتیب ادامه دهید و هر دفعه بعد از هویج و پارمسان دوباره از نودل شروع کنید.
  11. برای سس هم دستتون کاملا باز هست و من ترجیح می دم از مایونز گیاهی که دستورش در سایت هست استفاده کنم.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید