سالاد مچویوئیا

درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
سالاد
ارسال کننده
ارسال شده در
گوجه فرنگی
4 عدد
فلفل دلمه ای قرمز
2 عدد
فلفل هالوپینو
2 عدد
پیاز
2 عدد
زیره سبز
1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز
1/2 قاشق چایخوری
سیر رنده شده
2 حبه
روغن زیتون
1/4 پیمانه
سرکه بالزامیک
1 قاشق غذاخوری
نمک
0 به میزان لازم
فلفل سیاه
0 به میزان لازم
سالاد مچویوئیا

سالاد مچویوئیا یا مچولیا ، یک سالاد تونسی لذیذ و خوشمزه است. سالادی متفاوت و با طعمی جدید که مناسب ذائقه همه افراد می باشد.

 

نکته :

مواد لازمی که برای گارنیش این سالاد به کار می رود کاملا اختیاری است که شامل موارد زیر می باشد :

جعفری یا گشنیز تازه

تخم مرغ پخته شده و چهار قاچ شده

کمی ماهی تن پخته شده

چند عدد زیتون

 

  1. ابتدا گوجه فرنگی، پیاز و فلفل ها را روی گاز یا داخل فرکبابی کنید. آنها را بچرخانید تا تمام قسمتهای شان خوب کبابی شوند، مخصوصا پیاز که به دلیل لایه هایش کبابی شدن آن کمی طول می کشد.
  2. سپس سبزیجات را داخل کاسه بزرگی ریخته و روی آن را با کیسه پلاستیکی بسته و به مدت 15 دقیقه بگذارید تا به همین حال بماند.
  3. حال پوست سبزیجات را کنده و ریز خرد کنید.
  4. در تابه خشکی زیره و تخم گشنیز را روی حرارت تفت دهید تا زمانی که عط آنها به مشام برسد. سپس با استفاده از هاون یا آسیاب آن را پودر کنید.
  5. ادویه ها را با روغن زیتون و سرکه ترکیب کرده و روی سبزیجات خرد شده بریزید و نمک و فلفل آن را اندازه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
  6. سپس در ظرف سرو ریخته و با مواد گارنیش تزیین کرده و میل نمایید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید