سالاد بلغور و ذرت

درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
سالاد
ارسال کننده
ارسال شده در
آب
2 پیمانه
بلغور
1 پیمانه
ذرت
2 پیمانه
خیار
1 عدد
نمک
1/4 قاشق چایخوری
سرکه بالزامیک
2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
1/4 پیمانه
آب لیمو ترش طبیعی
2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
1 پنس
سالاد بلغور و ذرت

سالاد بلغور و ذرت ، یک سالاد خوشمزه و رژیمی است.

بلغور عطر و طعمی همانند آجیل (مغزهای موجود در آجیل) دارد و بسیار مغذی است. این نوع از غلات کالری و چربی کمی دارد اما سرشار از پروتئین و فیبر می‌باشد. این امر آن را به یک غذای ایده آل برای جایگزینی غلات تصفیه شده نظیر برنج سفید ( که دارای شاخص قند خون بالا می‌باشد ) تبدیل نموده‌است.

ذرت نیز سرشار از مواد مغذی مورد نیاز برای بدن بوده و منبع خوبی از فیبر محسوب می‌شود.

  1. آب را در ظرفی ریخته تا به جوش آید. بلغور را به همراه نمک داخل آن بریزید. شعله را کم کرده و به مدت 25 دقیقه اجازه دهید تا بلغور بپزد. سپس آن را در آبکش ریخته و بگذارید تا خنک شود.
  2. در کاسه ای، بلغور پخته، ذرت و خیار را با هم ترکیب کنید.
  3. در ظرف دیگری روغن زیتون ، سرکه بالزامیک ، آب لیمو ، نمک و فلفل را با هم قاطی کنید و روی مخلوط بلغور بریزید.
  4. این سالاد را می توانید به صورت سرد و یا بلافاصله بعد از آماده شدن سرو نمایید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید