رد ولوت با لایه چیزکیک

زمان آماده سازی
35 دقیقه
زمان پخت
70 دقیقه
درجه دشواری
سخت
برای تعداد
16 نفر
وعده غذایی
کیک و شیرینی
ارسال کننده
ارسال شده در
پنیر خامه ای
225 گرم
شکر
1/2 پیمانه
خامه ترش
1/2 پیمانه
آرد
4 قاشق چایخوری
وانیل
1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ
2 عدد
شکر
1 1/2 پیمانه
روغن کانولا
1 1/2 پیمانه
باترمیلک
1 پیمانه
تخم مرغ
2 عدد
رنگ قرمز خوراکی
1 قاشق چایخوری
سرکه سیب
2 قاشق چایخوری
وانیل
1/2 قاشق چایخوری
آرد
2 1/2 پیمانه
کاکائو
2 قاشق غذاخوری
جوش شیرین
1 1/2 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پنیر خامه ای
225 گرم
کره هم دمای محیط
1 1/2 پیمانه
وانیل
1/4 قاشق چایخوری
پودر شکر
3 پیمانه
رد ولوت با لایه چیزکیک

رد ولوت با لایه چیزکیک یکی از انواع مختلف کیک رد ولوت می باشد که لایه میانی آن چیزکیک می باشد.

برای اینکه درست کردن این کیک سه مرحله دارد به تفکیک مواد لازم را اینجا نیز ذکر می کنم.

نکته :

برای تهیه باتر میلک به پست باترمیلک خانگی مراجعه نمایید.

جهت تهیه خامه ترش به پست خامه ترش مراجعه کنید.

برای رنگ قرمز از هر نوع رنگی می تونید استفاده کنید ولی من ترجیحم رنگ ژله ای هست تا مایع و پودر.

مقدار استفاده از رنگ به عهده خودتون هست و می تونید تیرگی و روشنی کیک را با کم و زیاد کردن اندازه آن تغییر دهید.

 

مواد لازم برای چیزکیک :

پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم

شکر ۱/۲ پیمانه

خامه ترش ۱/۲ پیمانه

آرد ۴ قاشق چایخوری

وانیل خالص  ۱/۲ قاشق چایخوری

تخم مرغ ۲ عدد

مواد لازم برای کیک :

شکر ۱/۵ پیمانه

روغن کانولا ۱/۵ پیمانه

باترمیلک ۱ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

رنگ قرمز خوراکی ۱ قاشق چایخوری

سرکه سیب ۲ قاشق چایخوری

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

آرد ۲/۵ پیمانه

کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

جوش شیرین ۱/۵ قاشق چایخوری

نمک یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای فراستینگ :

پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم

کره هم دمای محیط  ۱/۵ پیمانه

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

پورد شکر ۳ پیمانه

 

  1. فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید.قالب کیکی با قطر 23 انتخاب کرده و کف آن کاغذ روغنی بگذارید.
  2. در کاسه ای بزرگ پنیر خامه ای و شکر را بزنید تا یکدست شوند.خامه ترش ، آرد و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.سپس تخم مرغ ها را ضافه کنید و به درجه پایین میکسر هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
  3. مواد را در قالب ریخته و به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید.پس از این زمان از فر حارج کرده و روی پایه خنک کننده به مدت 10 دقیقه می گذاریم و سپس مواد را از اطراف قالب با چاقو جدا می کنیم و یک ساعت صبر می کنیم تا خنک شود.وقتی ختک شد در یخچال می گذاریم تا کاملا خود بگیرد.
  4. دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد افزایش می دهیم.
  5. در کاسه ای بزرگ شکر ، روغن ، باترمیلک ، تخم مرغ ، رنگ قرمز ، سرکه سیب و وانیل را می زنیم تا خوب مخلوط شوند.
  6. در ظرف دیگری آرد ، کاکائو ، جوش شیرین و نمک با ویسک مخلوط می کنیم و کم کم به مخلوط شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم.
  7. مخلوط را به دو قالب کیک 23 سانتی که کف آن ها کاغذ روغنی گذاشته ایم منقل کرده و به مدت 35 تا 40 دقیقه می پزیم.بعد از این زمان خلال دندانی در مرکز آن فرو کرده اگر تمیز بیرون آمد یعنی پخته است.وقتی از فر خارج کردیم اجازه می دهیم 10 دقیقه در همان قالب خنک شوند و سپس از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی زیر آنها را برداشته و روی پایه خنک کننده قرار می دهیم.
  8. در کاسه ای پنیر خامه ای ، کره و وانیل را می زنیم تا یکدست شوند.سپس کم کم پودر شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا به غلظت مورد نظر برسیم.
  9. یک لایه از کیک را روی ظرف قرار می دهیم و روی آن یک پیمانه از فراستینگ را می ریزیم و پخش می کنیم. سپس با دقت چیز کیک را روی آن قرار می دهیم و روی آن یک پیمانه دیگر از فراستینگ می ریزیم و پحش می کنیم.
  10. لایه آخر کیک را روی آن قرار داده و باقیمانده فراستیگ را رو و اطراف کیک ریخته و یکدست پخش و صاف می کنیم.
  11. قبل از سرو بهتر است به مدت یک شپ در یخچال باقی بماند.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید