رتتویی (Ratatouille)

زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان پخت
195 دقیقه
درجه دشواری
متوسط
برای تعداد
8 نفر
وعده غذایی
غذای اصلی
ارسال کننده
ارسال شده در
پیاز
200 گرم
هویج
200 گرم
ساقه کرفس
100 گرم
کره
30 گرم
روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده
1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای زرد
1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز
1 عدد
فلفل هالوپینو
1 عدد
فلفل قرمز
2 عدد
گوجه فرنگی
850 گرم
آویشن
3 ساقه
کدو زرد
2 عدد
تخم رازیانه
1/4 قاشق چایخوری
مرزه
1/4 قاشق چایخوری
پودر ارگانو
1/4 قاشق چایخوری
ریحان
1/4 قاشق چایخوری
کدو سبز
2 عدد
بادمجان
2 عدد
گوجه فرنگی
6 عدد
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده
1 قاشق چایخوری
آویشن
1 قاشق چایخوری
رتتویی (Ratatouille)

رتتویی یک غذای سبزیجاتی و ارگانیک سنتی و بومی فرانسوی  و بطور دقیق تر متعلق به بخش نیس فرانسه می باشد.

رسپی های متعددی برای این غذا در اینترنت موجود هست و تقریبا پایه همه یکی هست ولی این رسپی که می بینید متعلق به یکی از معروفترین سرآشپزهای فرانسه به نام برونو اَلبوز می باشد.در بین تمامی رسپی هایی که تست کردم این یکی از همه بهتر بود و نتیجه نهایی واقعا بی نظیر می شود فقط به شرطی که در رسپی دستکاری نکنید و بر اساس سلیقه خودتون مواد را کم و زیاد نکنید.

رتتویی را می توانید به مدت ۵ روز در یخچال نگهدارید و اگر هم خواستید بیشتر بمونه می تونید در ظرف در بسته به مدت ۳ ماه فریز کنید.

از اونجایی که مواد این غذا به سه بخش سس ، سبزیجات اسلایس شده و چاشنی تقسیم می شود ، مواد لازم را علاوه بر بخش اصلی اینحا هم به تفکیک می نویسم.

در صورتی که کدوی زرد پیدا نکردید مشکلی نیست و می توانید حذفش کنید اما با چیزی جایگزین نکنید.

در قسمت سس و چاشنی می توانید به دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.

 

مواد لازم برای سس :

پیاز خرد شده : ۲۰۰ گرم

هویج خرد شده : ۲۰۰ گرم

ساقه کرفس خرد شده : ۱۰۰ گرم

کره : ۳۰ گرم

روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری

سیر خرد شده : یک قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای زرد : ۱ عدد

فلفل دلمه ای قرمز : ۱ عدد

فلفل هالوپینو : ۱ عدد

فلفل قرمز : ۲ عدد

گوجه فرنگی : ۸۵۰ گرم

آویشن تازه : ۳ ساقه

ریحان : ۶ ساقه

تخم رازیانه : ۱/۴ قاشق چایخوری

مرزه : ۱/۴ قاشق چایخوری

پودر ارگانو : ۱/۴ قاشق چایخوری

ریحان : ۱/۴ قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای اسلایس سبزیجات :

کدو زرد : ۲ عدد

کدو سبز : ۲ عدد

بادمجان : ۲ عدد

کوجه فرنگی : ۶ عدد

 

مواد لازم برای چاشنی :

روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری

سیر خرد شده : یک قاشق چایخوری

آویشن : ۱ قاشق چایخوری

 

 

 

 

 

  1. فلفل دلمه ای ها و هالوپینو را روی شعله و یا در فر به درجه 220 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه کبابی کنید.
  2. پس از کبابی شدن آنها را در کیسه فریزر و یا ظرفی که با پلاستیک در آن کاور شده است گذاشته و اجازه دهید 15 دقیقه به همین شکل باقی بماند و بعد با حوله پوست آنها را راحت جدا کنید و همچنین تخم آنها را نیز خارج نمایید.
  3. فلفل ها را خرد کنید و کنار بگذارید.
  4. پیاز و کرفس و هویج و سیر را خرد کنید.
  5. قابلمه ای بزرگ بردارید و کره و روغن زیتون را در آن بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید و هویج و کرفس و پیاز را در آن بریزید و 10 دقیقه تفت دهید.
  6. سیر ، فلفل ها و گوجه فرنگی ، آویشن ، تخم رازیانه ، ارگانو ، ریحان ، مرزه ، نمک و فلفل را اضافه کنید و بیست دقیقه اجازه دهید باهم سرخ شوند و هر از گاهی هم بزنید.
  7. تمام مواد را به همراه ساقه های ریحان در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا سسی یکدست حاضل شود و دوباره به قابلمه برگردانید.
  8. کدو زرد و سبز و بادمجان و گوجه فرنگی ها را برشهای دایره شکل به قطر 1.5 میلیمتر بزنید.
  9. سس را در ظرف پیرکس و یا ماهیتابه ای پخش کنید و سبزیجات اسلایس شده را به ترتیب و دایره وار روی آن بچینید.
  10. روی سبزیحات نمک و فلفل ، روغن زیتون و سیر و آویشن بریزید.
  11. روی ظرف را با فویل کاور کرده و در فر با دمای 150 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  12. پس از 2 ساعت و نیم فویل را برداشته و دمای فر را به 190 درجه سانتیگراد افزایش دهید و 45 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد و سس کاملا کاراملایز شود.
  13. پس از این مدت ظرف را از فر حارج کرده و سرو کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید