دیپ اسفناج

زمان آماده سازی
7 دقیقه
درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
چاشنی
ارسال کننده
ارسال شده در
پنیر خامه ای
225 گرم
اسفناج
300 گرم
خامه ترش
3/4 پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده
2 عدد
پیازچه خرد شده
2 عدد
پودر پیاز
1/2 قاشق چایخوری
نمک
3/4 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
3/4 قاشق چایخوری
دیپ اسفناج

دیپ اسفناج ، خوشمزه، لذیذ و با بافت و طعمی متفاوت است که به دلیل داشتن اسفناج دارای فیبر بالایی می باشد.

دیپ‌ها معمولا به عنوان غذای اصلی مصرف نمی‌شود و به عنوان یک فینگر فود برای پیش غذا یا میان وعده سرو می‌شود. بطور عمده در بیشتر کشورهای جهان از ماست، خامه ترش، شیر، پنیر نرم و سس مایونز برای تهیه پایه انواع دیپ‌ها استفاده می‌شود، اما روش‌های بسیار متفاوتی در سراسر جهان نیز برای تهیه انواع دیپ‌ها وجود دارد.

  1. اسفناج ها را در تابه ای بدون روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
  2. پنیر خامه ای و خامه ترش را باهم بزنید تا یکدست شوند.
  3. باقی مواد را اضافه کرده و در غذاساز ریخته و مخلوط کنید.
  4. این دیپ را می توانید با کراکر، چیپس، نان و سبزیجات مورد دلخواه سرو نمایید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید