دکوپاژ بریوش انار و جعفری

زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
درجه دشواری
متوسط
برای تعداد
16 نفر
وعده غذایی
نان
ارسال کننده
ارسال شده در
آب گرم
1/2 پیمانه
خمیر مایه
1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ درشت
4 عدد
شکر
1/3 پیمانه
نمک
2 قاشق چایخوری
آرد
3 1/2 پیمانه
کره هم دمای محیط
1/2 پیمانه
تخم مرغ زده
1 عدد
آب
2 قاشق چایخوری
دانه انار
1/2 پیمانه
برگ جعفری
30 عدد
دکوپاژ بریوش انار و جعفری

دکوپاژ بریوش انار و جعفری یکی از چندین مدل بریوش می باشد.

بریوش یک نوع نان فرانسوی هست که بعنوان دسر استفاده می شود و از لحاظ تنوع دارای مدل های زیادی می باشد.

گاهی به آن نان شیرینی نیز گفته می شود چون از نظر موارد بخاطر وجود تخم مرف و کره زیاد شبیه شیرینی هست ولی از طرفی بخاطر نوع خمیر و بافت نان می باشد.

 

نکته :

برای نگهداری و فریز کردن این نان باید ابتدا آن را روی سینی به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا منجمد بشه و سپس در زیپ کیپ قرار داده، برای سرو نیز به مدت ده دقیقه در فر با دمای ۱۶۵ گرم نمایید.

  1. کاسه متوسطی را با آب گرم پر می کنیم و به مدت 5 دقیقه صبر می کنیم تا ظرف گرم شود.سپس آب را خالی کرده.
  2. نصف پیمانه آب گرم در ظرف می ریزیم و خمیر مایه را اضافه می کنیم و هم می زنیم و 5 دقیقه صبر می کنیم تا کف کند.
  3. پس از این زمان نصف پیمانه آرد را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط گردند و سپس کاسه را در محل گرمی گذاشته تا خمیر باز شود و تا لبه ظرف بیاید.با توجه به دمای محیط این مرحله بین 40 تا 60 دقیقه طول می کشد.
  4. خمیر را به ظرف میکسر منتقل کنید و و پایه خمیر زن میکسر را متصل کنید.اگر پایه خمیر ندارید این مرحله را باید با قاشق چوبی انجام دهید.
  5. تخم مرغها ، شکر ، نمک و 3 پیمانه آرد را به آن اضافه کنید و دستگاه را با دور کند روشن کنید تا آردها کاملا مخلوط شوند و سپس درجه را به متوسط افزایش دهید و به مدت 5 دقیقه خمیر را بزنید.
  6. کره را اضافه کنید و با دور متوسط به مدت 2 تا 3 دقیقه بزنید تا کاملا کره به خورد خمیر رود و هر از گاهی اطراف ظرف را پاک کنید و به داخل هدایت کنید.در این مرحله خمیری دارید که هنوز کمی چسبنده هست ولی براق و یکدست می باشد.
  7. با حوله ظرف را کاور کنید و در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.تقریبا 45 تا 60 دقیقه زمان لازم است.
  8. سینی فر را کاغذ روغنی بکشید یا چربش کنید.
  9. روی سطح صافی را آرد پاشی کنید و خمیر را روی آن گذاشته و سطح آن را کاملا به آرد آغشته کنید.خمیر را به 14 تا 16 قطعه مساوی تقسیم کنید و هر قطعه را به شکل توپ در آورید و روی سینی قرار دهید.
  10. روی توپ ها را با حوله بپوشانید و 25 تا 30 دقیقه صبر کنید تا حجمشان دو برابر شود.
  11. تخم مرغ زده شده را با دو قاشق چایخوری آب باهم مخلوط کرده و با ویسک خوب هم بزنید.
  12. مایه تخم مرغ را توسط قلمو روی سطح خمیرهای بکشید و سپس یک یا چند برگ جعفری روی آن قرار دهید و فشار کوچکی دهید روی برگ جعفری تا جایش فبکس شود اما طوری نباشد که توپها از شکل بیافتند.دوباره روی آنها مخلوط تخم مرغ بمالید.
  13. سینی را به مدت 15 دقیقه در فر قرار داده تا خمیرهای کمی طلایی شوند و سپس ار فر خارج کنید.
  14. با وسیله باریک و تیزی در هر خمیر سوراخ کوچکی ایجاد کنید و کمی آن را گشاد کنید و در هر سوراخ دانه اناری قرار دهید بطوریکه سطح پهن هر دانه رو به بیرون باشد.
  15. بازهم سطح کار را تخم مرغ بمالید و به مدت 5 تا 7 دقیقه در فر قرار دهید تا رنگش طلای سیر شود.
  16. گرم سرو کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید