خامه ترش

زمان آماده سازی
10 دقیقه
درجه دشواری
متوسط
وعده غذایی
چاشنی
ارسال کننده
ارسال شده در
خامه زده شده
200 گرم
سرکه سفید
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 پنس
شیر نیمه چرب
1/4 پیمانه
خامه زده شده
1 پیمانه
سرکه سفید
1 قاشق چایخوری
نمک
1/2 قاشق چایخوری
خامه ترش

ابتدا یک توضیحی در مورد خامه ترش و موارد استفاده اش می دم و سپس طرز تهیه آنرا می نویسم.

این نوع محصول لبنی از ترکیب تخمیر خامه معمولی بوسیله یک نوع باکتری خاص اسید لاکتیک تهیه می شود که باعث ترش و غلیظ شدن خامه می شود.طعم خامه ترش، ترشی زیاد ندارد و بصورت عامیانه نیمه ترش گفته می شود.

مانند اکثر مواد لبنی خامه ترش نیز سه گونه پرچرب، نیمه چرب و کم چرب دارد.

استفاده خامه ترش بیشتر بصورت چاشنی غذاها و دسرها استفاده می شود که چند استفاده معمول آن عبارتند از :

بصورت تاپینگ روی سیب زمینی تنوری بهمراه پیازچه.بعنوان سس رویه برای بعضی از سالادها.در بعضی رسپی های آمریکایی در کیک ، کوکی، دونات و اسکون استفاده می شود.همچنین می تواند پایه بعضی دیپ های چیپس و

کراکرباشد.یکی از بیشترین چاشنی های مصرفی در غذاهای مکزیکی مانند ناچو، تاکو، بوریتو، تاکیتو و گواکامولی می باشد.

حال به دو روش تهیه خامه ترش می پردازیم.

این را هم بگم که روش برای زمانی کاربرد دارد که زمان کمی دارید و باید فورا خامه ترش درست کنید.

مواد لازم جهت هر دو روش را در کنار صفحه می بینید اما برای اینکه اشتباه نکیند که هر کدتم برای کدام روش هست اینجا هم مینویسم.

روش اول :

خامه زده شده : ۲۰۰ گرم

سرکه سفید : ۲ قاشق غذاخوری

نمک : یک پنس

روش دوم :

شیر نیمه چرب : یک چهارم پیمانه

خامه زده شده : ۱ پیمانه

سرکه سفید : ۱ قاشق چایخوری

نمک : نصف قاشق چایخوری

  1. روش اول
  2. خامه زده شده را در کاسه بزرگی ریخته و ابتدا یک قاشق غذاخوری سرکه سفید را به آن اضافه کنید و با ویسک به سرعت هم بزنید.
  3. کمی که غلظت خامه بیشتر شد کم کم مابقی سرکه را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
  4. فقط هر جایی حس کردید مایع شما کاملا غلیظ شده دیگر سرکه اضافه نکنید و نمک را بیافزایید و هم بزنید تا همه جای مواد را بگیرد.
  5. روش دوم
  6. شیر و سرکه را مخلوط کنید و اجازه دهید ده دقیقه استراحت کند.
  7. سپس خامه را در کاسه ریخته و مخلوط شیر و سرکه را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید.می توانید از میکسر استفاده کنید ولی ترجیحا از ویسک استفاده کرده و بصورت دستی هم بزنید تا غلظت آن تحت کنترلتان باشد.
  8. نمک را اضافه کرده و بازهم هم بزنید.
  9. وقتی به غلظت مورد نظر رسیدید مخلوط را در ظرفی ریخته و روی آن را دو لایه دستمال کاغذی بگذارید و با کش به ظرف فیکس کنید.
  10. یک روز کامل بدون تکان خوردن ظرف را در دمای محیط بگذارید و سپس آنرا به مدت یک روز در یخچال قرار دهید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید