حمص مورینگا و لبو

زمان آماده سازی
10 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
4 نفر
وعده غذایی
پیش غذا
ارسال کننده
ارسال شده در
پودر مورینگا
1/2 قاشق غذاخوری
نخود پخته
400 گرم
چغندر پخته (لبو)
250 گرم
سیر
1 عدد
ارده
2 قاشق غذاخوری
پودر زیره
2 قاشق چایخوری
روغن زیتون
100 میلی لیتر
آبلیمو
2 قاشق غذاخوری
نمک
1/2 قاشق چایخوری
حمص مورینگا و لبو

حمص مورینگا و لبو تقریبا شبیه حمص اصلی درست می شود ولی تفاوت در رنگ و طعم زیاد هست.

به دلیل وجود مورینگا در این دستور می شه گفت که چندین برابر بیشتر از نوع اصیل آن مغذی هست و می تواند بعنوان غذا ، پیش غذا یا دیپ برای گیاهخواران مناسب باشد.

 

نکات :

در این رسپی من از پودر مورینگا استفاده می کنم ولی می تونید از برگ تازه اون هم استفاده کنید.اگر می خواهید حتما برگ تازه بکار ببرید باید به ازای هر قاشق غذاخوری پودر مورینگا از ۲۰ تا ۲۵ برگ استفاده کنید.

مقدار آبلیمو و نمک را طبق ذائقه خود می توانید تغییر دهید.

 

  1. تمامی مواد را بجز نخود پخته را درون غذاساز یا بلندر بریزید.با دور تند روشن کنید تا وقتی که یکدست شوند.
  2. نخود پخته را اضافه کرده و دوباره با دور تند دستگاه را روشن کنید به مدت دو دقیقه.
  3. به ظرف سرو منتقل کنید و می توانید روی آن را با نعنا و جعفری تزئین کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید