تَپَس میگو ساکولنت

درجه دشواری
متوسط
وعده غذایی
پیش غذا
ارسال کننده
ارسال شده در
میگو
16 عدد
انبه
1 عدد
سیر
1 حبه
دانه فلفل صورتی
1 قاشق غذاخوری
تخم رازیانه
1 قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده
2 سانتیمتر
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 پنس
رنده ی پوست لیموترش
1 عدد
ریحان
0 جهت تزیین
تَپَس میگو ساکولنت

تَپَس میگو ساکولنت ، یک فینگرفود دریایی با طعمی متفاوت، خوشمزه و لذیذ است.

تَپَس یا پیش‌غذای اسپانیایی به انواع خوراک‌های کوچک حاضری گفته می‌شود که می‌توانند به عنوان مزه در کنار نوشیدنی صرف شوند یا این‌که مجموع آن‌ها به عنوان یک ناهار یا شام کامل خورده شود. تپس ها ممکن است سرد باشند (مثل مخلوط زیتون و پنیر) یا به صورت گرم سرو شوند (مثل چوپیتوس که ماهی مرکب سرخ‌کرده است). خوراک‌های شبیه به تَپَس را در آمریکای مرکزی بوکاس و در مکزیک بوتاناس می‌نامند.تَپَس به شکل سنتی در بارهای اسپانیا به عنوان مزه و لقمه اشتهاآور سرو می‌شود. در برخی از نقاط اسپانیا (به‌ویژه در آندلس و مناطق مرکزی) با خرید یک نوشیدنی گارسون‌ها بشقاب کوچکی از تَپَس را هم سرو می‌کنند. امروزه تَپَس ها در اسپانیا انواع گوناگون و متنوعی پیدا کرده و تخصصی شده‌اند، به‌طوری که یک رشته آشپزی جداگانه را به خود اختصاص می‌دهند.

 

نکات :

در صورتی که دانه فلفل صورتی در دسترس نداشتید می توانید از دانه فلفل سیاه استفاده کنید.

این غذا را می توانید داخل یخچال گذاشته و سرد سرو کنید.

  1. هسته انبه را جدا کنید. نصف انبه را پوره کرده و نصف دیگر را به صورت 8 مکعب کوچک خرد کنید.
  2. میگو ها را پاک کرده و دم آن را نگه دارید. در تابه ای کمی روغن ریخته و دانه فلفل و رازیانه را تا زمانی که عطر آنها به مشام برسد تفت دهید.
  3. سیر را خرد کرده و به همراه میگوها به تابه اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید. زمانی که میگوها پخت، زنجبیل رنده شده و نمک را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس بگذارید تا سرد شود.
  4. ابتدا یک قطعه انبه و سپس دو عدد میگو را از داخل خلال دندان رد کنید.
  5. داخل لیوان کوچکی پوره انبه ریخته و میگوی آماده شده را داخل آن قرار دهید.
  6. اکنون روی آن را با رنده پوست لیمو و برگ ریحان یا آویشن تزیین نموده و سرو نمایید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید