تافی شکلاتی بادام

زمان آماده سازی
45 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
24 نفر
وعده غذایی
کیک و شیرینی
ارسال کننده
ارسال شده در
کره
113 گرم
شکر قهوه ای
3/4 پیمانه
شربت ذرت
1 قاشق غذاخوری
نمک
1/4 قاشق چایخوری
بادام
1 1/2 پیمانه
شکلات
225 گرم
تافی شکلاتی بادام

تافی شکلاتی بادام

 

تافی شکلاتی بادام ، یکی از لذیذترین نوع تافی ها می باشد. تافی نوعی شیرینی است که با شکر کاراملیزاسیون شده همراه کره درست می‌شود. مخلوط را تا رسیدن به دمای ۱۴۹ الی ۱۵۴ درجهٔ سانتیگراد گرم می‌کنند. مخلوط حاصل را به طور معمول در سینی کم عمقی ریخته و آن را سرد می‌کنند تا سفت شود.

 

نکات :

بادام ها باید خرد و برشته شوند.

بسته به ذائقه خود می توانید از گردو ، پسته و یا فندق نیز استفاده کنید.

  1. قالبی به اندازه 4*8 را انتخاب و با آلومینیوم فویل پوشانده و روی آن را کمی روغن اسپری کنید.
  2. تابه کوچکی را روی حرارت متوسط قرار داده و کره را ذوب کنید. سپس شکر قهوه ای، شربت ذرت و نمک را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  3. مواد را دقیقا به مدت 6 دقیقه با قاشق چوبی به طور دائم هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. اگر در این مرحله از دماسنج استفاده کردید، دمای تافی در زمان جوش باید به 143 درجه سانتیگراد برسد.
  4. بعد از 6 دقیقه، نصف پیمانه از بادام های خرد و برشته شده را به تافی اضافه کنید. حال تافی را داخل قالب ریخته و پخش کنید. باید قطر لایه در حدود 2 سانت باشد.
  5. به تافی ها 3 دقیقه زمان دهید، سپس با کاتر پیتزا یا چاقوی تیزی تافی ها رو به اندازه دلخواه برش دهید. ممکن است این تافی ها در ابتدا به نظر شما کوچک باشند، اما زمانی که با بادام و شکلات پوشانده شوند، به طور قابل توجهی بزرگ می شوند. 2 دقیقه بعد از برش، تافی ها سفت می شوند.
  6. یک پیمانه بادام برشته شده باقی مانده را کمی خردتر کنید و داخل کاسه ای بریزید.
  7. زمانی که تافی ها کاملا خنک شد، اطراف آن را با چاقو صاف کنید.
  8. شکلات را ذوب کرده و تافی ها را داخل آن غلتانده و سپس داخل کاسه بادام گذاشته و دور تا دور آن را با بادام بپوشانید. با کمک چنگالی آنها را از ظرف خارج کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. این عمل را برای تمام تافی ها تکرار کنید.
  9. تافی ها را به مدت 10 دقیقه داخل یخچال گذاشته تا شکلات خود را بگیرد.
  10. تافی ها را می توانید به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید. فقط قبل از سرو از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسد.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید