تارت سیب و بادام بدون گلوتن

زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
8 نفر
وعده غذایی
کیک و شیرینی
ارسال کننده
ارسال شده در
کره
6 قاشق غذاخوری
شکر
3 قاشق غذاخوری
آرد بادام
1 3/4 پیمانه
تخم مرغ
3 عدد
سیب
3 عدد
عسل
1/4 پیمانه
وانیل
1/2 قاشق چایخوری
دارچین
1 قاشق چایخوری
نمک
1 پنس
بادام
1/4 پیمانه
تارت سیب و بادام بدون گلوتن

تارت سیب و بادام بدون گلوتن مخصوص افرادی که رژیم گلوتن دارند می باشد ، البته اینم بگم که همه از این تارت خوششون میاد چون واقعا طعم بی نظیری دارد.

افرادی هستند که به دلیل بیماری سلیاک نباید گلوتن بخورند برای همین نمی توانند اکثر نان ها و شیرینی ها را مصرف کنند، برای همین منظور این تارت را معرفی می کنم که برای این دسته از افراد هم مفید هست و می توانند ازش لذت ببرند.

طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و تقریبا از موادی درست می شود که در هر خانه ای پیدا می شود.

نکات :

اصلا نباید آرد بادام را در رسپی تغییر دهید.

شکر را می توانید با شکر قهوه ای جایگزین کنید.

سیب ها بهتر است متوسط یا بزرگ باشند.

من ترجیح ی دم از سیب سبز استفاده بشه که طعم نهایی کمی ملس باشد ولی هر نوع سیبی که دوست دارد می توانید استفاده کنید.

  1. فر را روی 175 درجه سانتیگراد روشن کنید.
  2. ظرف تارت را روغن مالی کنید.
  3. سیب ها را پوست بکنید و برش بزنید و به اسلایس های باریک تقسیم کنید.همچنین بادام ها را نصف کنید.
  4. در کاسه ای کره ذوب شده ،شکر ، آرد بادام ، تخم مرغ ، عسل ، وانیل ، دارچینو نمک را ریخته و با ویسک هم بزنید تا یکدست شوند.
  5. خمیر به دست آمده را در ظرف تارت بریزید.
  6. سیب ها را روی خمیر بچینید و کمی فشار دهید تا لبه آنها در خمیر فرو رود.
  7. روی سیب ها بادام های نصف شده را بریزید و ظرف را در فر قرار دهید.
  8. بین 40 تا 45 دقیقه باید در فر باشد البته بعذ از 20 دقیقه ظرف را بچرخانید و صبر کنید تا روی تارت قهوه ای شود.
  9. بعد از خروج از فر اجازه دهید 15 دقیقه خنک شود.
  10. می توانید هنگام سرو روی تارت خامه زده یا کرم بزنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید