بیف ویندالو

زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
درجه دشواری
متوسط
برای تعداد
5 نفر
وعده غذایی
غذای اصلی
ارسال کننده
ارسال شده در
سیر
115 گرم
زنجبیل تازه
115 گرم
روغن گیاهی
3 قاشق غذاخوری
گوشت گردن گوساله
900 گرم
زیره سبز
1 قاشق چایخوری
چوب دارچین
2 سانتیمتر
میخک
6 عدد
دانه فلفل سیاه
4 عدد
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
پاپریکا
2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری
سرکه سیب
115 میلی لیتر
روغن گیاهی
3 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده
1 عدد
فلفل سرانو
1 عدد
نمک
1 قاشق چایخوری
بیف ویندالو

ویندالو نوعی کاری متعلق به مناطق گوآ و کونکان هند می باشد و تنوع زیادی دارد. یکی از محبوبترین و تندترین غذاها در رستوران های هندی سراسر جهان می باشد هرچند که تند تر از این غذا نیز وجود دارد.

ویندالو در اصل بر گرفته از یک غذای پرتغالی با نام carne de vinha d’alhos می باشد که در آن ملوانان پرتغال تکه ای گوشت (بطور معمول گوشت خوک) را در بشکه های چوبی شراب قرمز همراه با سیر می خواباندند و در حین سفر مصرف می کردند. وقتی این غذا به هند رسید بومی سازی شد و بجای شراب در آن از سرکه خرما استفاده گردید و همچنین فلفل چیلی قرمز و ادویه های دیگری به آن اضافه شد.

در برخی مناطق بجای گوشت خوک از گوشت مرغ ، بز و گوساله نیز استفاده می گردد و همچنین در بعضی رستوران ها در آن سیب زمینی نگینی استفاده می کنند با اینکه در دستور اصلی سیب زمینی وجود ندارد.

  1. ابتدا خمیر سیر زنجبیل را آماده کنید.
  2. سیر و زنجبیل و روغن گیاهی را در بلندر یا غذاساز ریخته و با دور تند به مدت 10 دقیقه بزنید.
  3. هر چند دقیقه دستگاه را خاموش کرده و دیواره را تمیز و دوباره روشن کنید. پس از این مدت خمیری یکدست خواهید داشت.
  4. تابه ای را روی حرارت متوسط قرار داده و وقتی گرم شد زیره ، چوب دارچین ، میخک و دانه فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و تفت داده تا زمانیکه تست شوند.
  5. وقتی تست شدند آنها را در آسیاب ریخته و پودر کنید.
  6. پودر به دست آمده را در بلندر ریخته و زرد چوبه ، پاپریکا ، فلفل قرمز و یک قاشق غذاخوری از خمیر سیر – زنجبیل را اضافه و دستگاه را با دور تند روشن کنید تا مخلوطی کاملا یکدست داشته باشید.
  7. قابلمه ای را روی حرارت زیاد قرار داده و روغن را اضافه کنید تا گرم شود. سپس پیاز و فلفل سرانو را به روغن بیافزایید و سرخ کنید تا زمانیکه پیازها طلایی شوند. این مرحله حدود 12 دقیقه طول می کشد.
  8. شعله را به متوسط کاهش دهید.
  9. سرکه و چاشنی که تهیه کردید را اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید تا سرکه درون قابلمه کمی تبخیر شود.
  10. گوشت را درون قابلمه ریخته و تفت دهید تا کاملا به چاشنی آغشته گردد و رنگ آن به قهوه ای تغییر کند.
  11. 230 میلی لیتر آب گرم اضافه کرده و اجازه دهید تا بجوش آید سپس شعله را کم کنید.
  12. پس از 30 دقیقه نمک و فلفل اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته تا به مدت 10 دقیقه دیگر گوشت بپزد.
  13. گوشت را تست کنید اگر کامل نپخته بود به طبخ ادامه دهید تا زمانیکه گوشت بپزد.
  14. سپس همراه برنج سرو کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید