بستنی گیاهی

زمان آماده سازی
120 دقیقه
درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
دسر
ارسال کننده
ارسال شده در
موز
3 عدد
بستنی گیاهی

بستنی گیاهی بیشتر مخصوص افراد خام گیاهخوار درست می شه ولی انقدر خوشمزه و ساده هست که نظر همه را جلب می کنه.

فقط هم با یک ماده اصلی درست می شه و طعم دهی به این بستنی دست خودمان هست البته چند مورد پیشنهادی هم هست که می نویسم.

اگر موز بزرگ در دسترس ندارید بجای آن می توانید از ۶ عدد موز کوچک استفاده کنید.

موادی که می توانید اضافه کنید و امتحان شده هستند به شرح زیر هست :

۱.کره بادام زمینی : ۱ قاشق سوپخوری

۲.عسل : یک قاشق غذاخوری

۳.شکلات چیپسی : نصف پیمانه

۴.بادام ، گردو ، پسته: ۵۰ گرم

۵.نوتلا : ۳ قاشق غذاخوری

۶.پودر کاکائو : یک سوم پیمانه

۷.دارچین ، زیره ، زنجبیل : نصف قاشق چایخوری

۸.وانیل خالص : یک هشتم قاشق چایخوری

نکته : اگر موزها شیرین نباشند یا شیرینی بستنی براتون کم بود می تونید موقع میکس یک قاشق شکر قهوه ای بهش اضافه کنید.

 

  1. موزها را حلقه حلقه کنید و سپس در ظرف در بسته ریخته و در فریز قرار دهید تا کاملا یخ ببندند.هرچه حلقه ها کوچکتر باشد باعث می شه زودتر یخ بزنند.
  2. وقتی یخ زدند آنها را در غذاساز یا بلندر بریزید و با دور تند روشن کنید.تقریبا پنج دقیقه باید میکس شوند.
  3. هر از گاهی دستگاه را خاموش کنید و موزهایی که به دیواره چسبیدند را وارد بقیه مخلوط کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید.
  4. وقتی کاملا مخلوط شدند یک حالت کرمی خیلی غلیظ می گیرند.در این مرحله می توانید اگر اسانس یا طعم دهنده خاصی مد نظر دارید بریزید و یک دقیقه دیگر میکس کنید.
  5. سپس کرم به دست آمده را در ظرف ریخته و در آنرا ببندید و چند ساعتی در فریزر قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد و به حالت جامد درآید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید