بادمجان با پنیر پارمسان

زمان آماده سازی
25 دقیقه
زمان پخت
35 دقیقه
درجه دشواری
متوسط
برای تعداد
10 نفر
وعده غذایی
غذای اصلی
ارسال کننده
ارسال شده در
بادمجان
3 عدد
تخم مرغ
2 عدد
آرد سوخاری ایتالیایی
4 پیمانه
سس اسپاگتی
6 پیمانه
پنیر موتزارلا
450 گرم
پنیر پارمسان
1/2 پیمانه
ریحان
1/2 قاشق چایخوری
بادمجان با پنیر پارمسان

بادمجان با پنیر پارمسان یک خوراک ایتالیایی هست و بسیار لذیذ و خوشمزه.

مطمئن باشید با یکبار امتحانش جزو غذاهای محبوبتون قرار می گیرد.

طرز تهیه اش یکمی شبیه لازانیا هست ولی تفاوتهایی دارد و کار بیشتری می برد.

نکات :

سعی کنید بادمجانهای بزرگ برای این غذا انتخاب کنید.

ظرفی که برای پخت انتخاب می کنید حتما دیواره بلندی داشته باشد.

چند مورد هم در مواد رسپی هست که طرز تهیه آنها در سایت قرار دارد ولی لینکش را قرار می دهم تا زودتر پیداش کنید.

 

طرز تهیه سس اسپاگتی

طرز تهیه ادویه ایتالیایی

طرز تهیه آرد سوخاری ایتالیایی

  1. فر را روی دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید.
  2. تخم مرغها را در کاسه ای بشکنید و هم بزنید.
  3. بادمجانها را بصورت دایره دایره نازک برش بزنید.
  4. روی سینی فر کاغذ روغنی بزارید.
  5. تکه های بادمجان را در تخم مرغ بزنید و سپس در آؤد سوخاری ایتالیایی تا همه حای آن را بگیرد و سپس روی سینی فر بچینید.
  6. به مدت پنج دقیقه در فر قرار دهید و سپس سینی را در آورید و بادمجانها را پشت رو کنید و دوباره پنج دقیقه بزارید تو فر.
  7. کف ظرفی که می خواهید غذا را در آن بپزید یک لایه سس اسپاگتی بریزید.
  8. یک لایه بادمجان روی سس قرار دهید و کمی فشار دهید تا پایین برود.
  9. روی بادمحان ها پنیر پارمسان و موزارلا بریزید و روی پنیر ادویه ایتالیایی بپاشید.
  10. دوباره این مراحل را از سس اسپاگتی تکرار کنید و لایه آخر باید پنیر و ریحان و ادویه باشد.
  11. ظرف را به مدت 35 دقیقه در فر قرار دهید. اگر در این زمان روی آن طلایی شد که یعنی آماده است ولی اگر نشد زمان بیشتری بزارید در فر بمونه تا طلایی شود.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید