باترمیلک خانگی

زمان آماده سازی
20 دقیقه
درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
چاشنی
ارسال کننده
ارسال شده در
شیر
1 پیمانه
سرکه سفید
4 1/2 قاشق غذاخوری
باترمیلک خانگی

در بعضی از رسپی ها باترمیلک جزو مواد لازم هست.اینجا خیلی کم گیر میاد و اگر هم پیدا کنید قیمت خیلی بالایی دارد.

از طرفی در خیلی دستورات فارسی و ترجمه شده متاسفانه آن را دوغ ترجمه کردند و جایگزین مناسبی می دانند.اما اگر خودتان باترمیلک درست کنید و کمی بخورید متوجه تفاوت خیلی زیاد آن با دوغ خواهید شد.

تهیه کردن باترمیلک خانگی هم اصلا کار سختی نیست و کمتر از بیست دقیقه زمان می برد.

 

پ.ن ۱ : استفاده از آبلیمو یا سرکه سلیقه ای هست و بستگی به طعمی دارد که می خواهید در انتها داشته باشید.اما در بیشتر موارد سرکه توصیه می شود بخاطر خاصیت بالای اسیدیته و اگر نبود آبلیمو جایگزین می شود.

پ.ن ۲ : اگر از آبلیمو استفاده می کنید حتما باید طبیعی و تازه باشد نه صنعتی وگرنه نتیجه نمی گیرید.

پ.ن ۳ : اگر آبلیمو و سرکه در دسترس نداشتید می توانید از سه قاشق غذاخوری کرم تارتار استفاده کنید.در اینصورت باترمیلک شما مزه خاصی نخواهد داشت اما غلیظتر خواهد بود.

  1. سرکه سفید یا آبلیمو را در لیوان ریخته و شیر را روی آن بریزید و سپس کمی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  2. اجازه دهید ده تا پانزده دقیقه بدون حرکت باقی بماند.
  3. به همین سادگی باترمیلک خانگی خواهید داشت.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید