اسلاپی جو

زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
درجه دشواری
ساده
برای تعداد
6 نفر
وعده غذایی
غذای اصلی
ارسال کننده
ارسال شده در
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز خرد
2 عدد
پیاز خرد شده
2 عدد
سیر خرد شده
4 عدد
رب گوجه فرنگی
1/4 پیمانه
گوشت چرخ کرده
900 گرم
پودر چیلی
2 قاشق چایخوری
ادویه ادوبو سکو
1 قاشق غذاخوری
زیره سیاه
2 قاشق چایخوری
نمک
2 قاشق چایخوری
سس گوجه
250 گرم
آب
1/2 پیمانه
سرکه سیب
2 قاشق غذاخوری
سس تند
2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای
1 قاشق غذاخوری
اسلاپی جو

اسلاپی جو یک ساندویچ آمریکایی هست که از اوایل قرن بیستم درست می شود.

مواد اصلی این غذا گوشت چرخ کرده یا گوشت بوقلمون چرخ کرده ، سس گوجه ، پیاز و رب گوچه می باشد و باقی مواد متغیر هست.

بطور کلی این غذا به شکل همبرگر و در نان همبرگری سرو می گردد.

ادویه های اصلی بکار رفته در اسلاپی جو پودر چیلی و ادوبو سکو می باشد که هر دو مورد را می توانید از فروشگاه سایت تهیه نمایید.

  1. روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته روی شعله متوسط قرار می دهیم.وقتی روغن داغ شد پیاز و فلفل دلمه ای ، سیر و نمک به آن اضافه می کنیم و به مدت 6 دقیقه تفت می دهیم.
  2. رب گوجه را به مواد اضافه می کنیم و به مدت 1 دقیقه تفت می دهیم تا از حالت خامی خارج شود.
  3. شعله را کمی زیاد می کنیم و گوشت چرخ کرده را در ماهیتابه ریخته با باقی مواد به مدت 4 دقیقه تفت می دهیم تا به تکه های ریز تبدیل شود و رنگ قهوه ای به خود بگیرد.
  4. پودر چیلی ، ادویه ادوبو سکو و زیره را اضافه می کنیم و یک دقیقه تفت می دهیم تا عطر ادویه ها در بیاد.
  5. سس گوجه ، آب ، سرکه سیب ، سس تند و شکر قهوه ای را به باقی مواد اضافه می کنیم و هم می زینیم تا کاملا مخلوط شوند.
  6. وقتی به جوش آمد شعله را کم می کنیم و به مدت نیم ساعت می گذاریم بپزد. در این میان هر جند وقت یکبار مواد را هم می زنیم تا به غلظت مورد تظر برسد.
  7. پس از گذشت 30 دقیقه شعله را خاموش کرده و مواد در در نان های همبرگری ریخته و سرو می کنیم.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید