ادویه ایتالیایی روش اول

زمان آماده سازی
5 دقیقه
درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
چاشنی
ارسال کننده
ارسال شده در
ریحان
2 قاشق غذاخوری
ارگانو
2 قاشق غذاخوری
رزماری
2 قاشق غذاخوری
مرزنگوش
2 قاشق غذاخوری
گشنیز
2 قاشق غذاخوری
آویشن
2 قاشق غذاخوری
مرزه
2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز پرک
2 قاشق غذاخوری
ادویه ایتالیایی روش اول

اگر اهل غذاهای ایتالیایی باشید و یا دنبال غذاهای جدید در اینترنت بوده باشید حتما تا حالا با نام ادویه ایتالیایی یا Italian Seasoning برخورد کرده اید.

این ادویه خیلی خوش عطر و طعم هست.

در غذاها و سالادها و بعضی نان ها خیلی کاربرد دارد.

کاملا هم گیاهی است و بیشتر از سبزیجات عطری در آن استفاده می شود.

روش های مختلفی برای تهیه این چاشنی وجود دارد که به تدریج همه آنها را در سایت قرار می دهم.

این روشی که الان می نویسم یکی از بهترین ها است و خیلی ساده درست می شود.

 

نکات :

تمامی سبزیجات داخل رسپی خشک هستند.

فلفل قرمز پرک قابل جایگزینی با پودر فلفل قرمز هم هست ولی خودتون می تونید درستش کنید.

باید فلفل های سبز تند یا قرمز را خشک کنید و بعد از خشک شدن آنها را بسابید ولی نه در حد پودر فقط کمی خرد شدن کافی هست.

اگر قصد جایگزینی داشتید بجای دو قاشق فلفل قرمز پرک از یک قاشق پودر فلفل قرمز استفاده کنید.

  1. تمامی مواد فوق را در غذاساز یا بلندر ریخته و به مدت یک دقیقه بلند کنید. ریزی یا درشتی ادویه تحت کنترل خودتون هست فقط نباید در حد پودر خرد شود.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید