آرد سوخاری ایتالیایی

زمان آماده سازی
35 دقیقه
زمان پخت
5 دقیقه
درجه دشواری
ساده
وعده غذایی
چاشنی
ارسال کننده
ارسال شده در
نان تست
150 گرم
ادویه ایتالیایی
1 قاشق غذاخوری
پودر سیر
1 قاشق چایخوری
نمک
1/4 قاشق چایخوری
آرد سوخاری ایتالیایی

آرد سوخاری ایتالیایی در بعضی رسپی ها دیده می شود و تقریبا شبیه آرد سوخاری خودمون هست با این تفاوت که یک مقداری طعم دارتر و خوش عطرتر می باشد.

روش تهیه خانگیش بسیار ساده و لذت بخش هست.

حتی می تونید بجای آرد سوخاری معمولی ازش استفاده کنید تا نتیجه نهاییتون در سوخاری کردن عطر و طعم تازه ای داشته باشد.

نکته :

روش تهیه ادویه ایتالیایی در سایت موجود هست.

بجای نان تست می تونید از خمیر نان باگت نیز استفاده کنید ولی ترجیح با نان تست هست.

نمک مورد استفاده در این رسپی هم تریجیحا نمک دریا دانه درشت باشد.

این آرد سوخاری را می توانید به مدت دو هفته در دمای اتاق نگهداری کنید.

اگر قصد نگهداری طولانی مدت دارید حتما در فریزر بگذارید.

 

  1. فر را روی دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنید.
  2. کناره های نان تست را گرفته.
  3. نان های تست را به مربع های 1 سانتی برش بزنید.
  4. تمامی مواد را در بلندر یا غذاساز بریزید و به مدت دو دقیقه با دور بالا بزنید.
  5. روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید و مواد مخلوط شده را روی آن بریزید و در فر قرار دهید.
  6. بعد از 5 الی 7 دقیقه فر را خاموش کنید و سینی را بیرون بیاورید.
  7. اجازه دهید 15 تا 20 دقیق خنک شود و سپس به ظرفی که می خواهید نگهداری کنید منتقل کنید.

بدون دیدگاه، اولین دیدگاه را بنویسید!

برای ارسال دیدگاه در باید ابتدا وارد شوید